DRET ADMINISTRATIU I ESTRANGERIA

L’àrea de Dret Administratiu del DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS és una de les més antigues d’aquest bufet.

Els problemes de qualsevol ciutadans pugui tenir amb:

a) La corporació local o Ajuntament.

b) La Generalitat de Catalunya.

c) Qualsevol òrgan de l’administració de l’Estat espanyol dels coneguts com a perifèrics (Sub Delegació del Govern, Prefectura de Trànsit, Hisenda Pública …).

Han de ser ràpidament assessorats i defensats per un advocat qualificat en la matèria, i indiscutiblement QUE TINGUI GANES DE “LLUITAR” CONTRA LES ADMINISTRACIONS, SÍ, HAN LLEGIT BÉ: PARLEM DE LLUITAR.

Quan diem lluitar, no volem dir sostenir un combat cos a cos, per contra volem dir que el advocat expert en Dret administratiu no es pot limitar a defensar des del despatx, sinó que ha d’anar necessàriament a entrevistar-se amb els responsables de l’Administració amb la finalitat de trobar una ràpida sol·lució al problema del ciutadà, ja que els terminis en Dret Administratiu són molt estrictes, i en cas que la via administrativa no sol·lucioni el problema, la alterantiva és acudir a la jurisdicció contenciosa administrativa, que es caracteritza per ser molt lenta i costosa.

DEPARTAMENT D’ESTRANGERIA

PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS ofereix un assessorament sobre regularització de persones estrangeres que vulguin tenir residència legal a l’Estat espanyol. Podem tramitar tota mena de permís de residència (de treball, estudis, esportistes…) i sempre busquem minimitzar els tràmits burocràtics. Estem lluny de caure en el parany existent en altres ubicacions, i oferim a les persones estrangeres un assessorament EFICIENT, OBJECTIU, I TRANSPARENT sobre la possibilitat o no de poder optar a tenir legalitzada la seva situació o la dels seus familiars a l’Estat espanyol.

La nostra advocadessa especialista en Estrangeria és na Carolina Morales López.

Whatsapp

Envia'ns un missatge i et contestarem.

Email

Expliqui'ns amb més tranquilitat la seva consulta.

Trucar

Pot comunicar amb el departament directament.

Perfil

Vegi el nostre Facebook.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca