DRET CIVIL I DE FAMÍLIA (MEDIACIÓ)

Conceptes elementals:

 

1. Voluntat i negoci jurídic

2. Contractes i obligacions

3. Jurisdicció voluntaris

4. Drets reals

5. Herències i successions sense testament

6. Deutes

L’àrea de Dret Civil i de Família és una de les àrees que més volum de treball generen avui en dia, tant en els jutjats de primera instància com en els despatxos professionals.

DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS ha apostat des de la seva creació l’any 2000 per tenir un assessorament íntegre per als seus clients en totes les divisions del Dret Civil, i per això ofereix assessorament en:

 

a) Dret Civil de la persona.

b) Dret d’obligacions i contractes.

c) Dret de Successions.

d) Dret de Família, que tenint en compte la extrerma importància que té, és mereixedora per part del DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS d’un mateix departament dins de l’àrea de Dret Civil.

 

DRET DE FAMÍLIA

Conceptes elementals:

 

1. Separació matrimonial, divorci i nul·litat civil

2. Mediació en el conflicte

3. Conveni regulador

4. Guarda i custòdia i potestat del pare i de la mare

5. Aliments i règim de visites

6. Conflictes d’interessos

Aquest departament ajuda als clients i els orienta i defensa davant dels tribunals i jutjats de Família, en situacions de SEPARACIONS, DIVORCIS I NUL·LITATS matrimonials, així com en procediments de reclamació de pensions d’aliments, declaracions de tutela, curatela, potestat del pare i de la mare …

Però, indiscutiblement DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS, aposta per la solució consensuada dels problemes que involucren a la família, i sempre intenta dirigir als seus clients cap convenis de mutu acord per tal d’arribar a una bona entesa, per a tutelar els interessos dels cònjuges i fills menors.

És fonamental vetllar per l’interès dels menors, i per això, DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS compta amb la col·laboració de psicòlegs, i treballadors socials especialitzats en la mediació familiar.

I per això la nostra advocadessa Sra. CAROLINA MORALES LÓPEZ és especialista en Mediació com a resolució de conflictes familiars, disposant de totes les eines òptimes per poder ajudar i assessorar des de la mediació.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca