INDEMNITZACIONS

Indemnitzacions per accident de trànsit.

Entre els molts protocols que s’inicien després d’un sinistre amb víctimes, siguin o no mortals, un dels més problemàtics és el referent al cobrament de la indemnització. Lògicament no serà igual la compensació a una dona ia uns fills que perden al seu marit i pare, respectivament, que la que rebrà algú que passa tres dies ingressat amb ferides lleus que curen sense deixar seqüeles. Les indemnitzacions s’estableixen a través d’un Barem inclòs a la Llei de Responsabilitat Civil i Assegurança de Circulació de Vehicles a Motor que tracta de compensar la pèrdua temporal o total de la salut o la mort d’una persona.

EL COBRAMENT DE LES INDEMNITZACIONS DE TRÀNSIT SENSE AJUDA D’UN BON PROFESSIONAL QUE LI ASSESSORI RESULTA COMPLICAT!

Primer, perquè els parts d’accident no sempre són amistosos, és a dir, no sempre hi ha acord sobre qui és el culpable del sinistre. Segon, perquè quan els correspon abonar una indemnització, les companyies d’assegurances tractaran que aquesta sigui el menys onerosa possible.

Quins danys són indemnitzables?

Els danys que es poden indemnitzar són la mort, les lesions permanents, invalidants o no, i les incapacitats temporals. A més de les indemnitzacions corresponents, s’abonaran també les despeses d’assistència mèdica i hospitalària i, si escau, les despeses d’enterrament i funeral. I en qualsevol moment els tribunals poden substituir totalment o parcialment la indemnització per una renda vitalícia.

Quantia de les indemnitzacions

La classificació de lesions que estableix la llei oscil·la en un rang que va de l’1 al 100, de menys a més gravetat, i està subjecta a la negociació. És freqüent que a l’hora de valorar un dany es produeixin discrepàncies entre el metge de la companyia d’assegurances, el metge forense i el facultatiu al qual acudeix el propi lesionat.

 

Tipus més habituals d’indemnització

Incapacitat temporal

Defunció

Lesions permanents

Si la víctima està embarassada

Drets de l’accidentat i passos a seguir

Desar tots els documents referents al sinistre, assessorar-se d’un bon professional especialista en la matèria i conèixer els drets com a víctimes d’accidents de trànsit són les tres claus per poder accedir a una indemnització justa per un accident.

Denúncia o demanda segons els casos.

Sempre hi ha una solució per al cobrament de la seva indemnització, SEMPRE.

Companyies d’assegurances.

Si no el satisfà l’actitud del advocat de la Cia. d’Assegurances SOL·LICITI EL CANVI A UN PROFESSIONAL INDEPENDENT QUE VETLLARÀ PER SEUS DRETS.

No signi cap full en blanc. Redacti al costat del seu professional de confiança els poders necessaris per a exercitar la seva tasca.

Nosaltres inclourem en les possibles reclamacions per indemnització les despeses de taxis per desplaçaments durant la seva convalescència, així com despeses de cangur, neteja, …

El DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS ofereix els seus serveis a aquelles persones físiques i / o jurídiques que s’hagin vist embolicades en situacions que comportin les producció d’un accident, ja que les asseguradores, en la majoria dels casos, el que pretenen fonamentalment, és el cobrament de les primes de les seves assegurances, posant traves i objeccions a l’hora de fer front a les seves obligacions quan es produeix qualsevol tipus de sinistre. NOSALTRES LI OFERIM assistència legal experiència i total independència a l’hora de vetllar pels seus drets com a víctima d’un sinistre, NOSALTRES NO TREBALLEM PER COMPANYIES, SINÓ PER VOSTÈ. No dubti en consultar el seu problema, encara que no ho sembli SEMPRE HI HA SOLUCIÓ, per fer possible que els danys soferts ja siguin personals (corporals) o materials (vehicle), siguin rescabalats en la seva justa mesura.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca