Bufet Jurídic

Trajectòria

DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS

Els primers 18 mesos com a advocat col·legiat exercent, el titular del despatx Sr. DAVID PEÑA I NOFUENTES va estar adscrit al despatx d'un advocat prestigiós i doctor en Dret Penal per la UNED, el titular prestigiós despatx a la ciutat de Reus.

Al gener de 2000, DAVID PEÑA I NOFUENTES amb tan sol 24 anys d'edat, s'independitza i funda DESPATX PEÑA-ADVOCATS, situant a l'antic despatx d'un dels millors advocats de Reus en Dret Mercantil (SR. MANUEL TORRENTS PEDROLA), qui a finals de 2000 es va jubilar definitivament.

A poc a poc DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS s'obre buit dins el mercat de despatxos professionals del municipi de Reus i Tarragona (ciutat i província). Aviat DAVID PEÑA I NOFUENTES és contractat per portar la defensa de temes polèmics contra l'Ajuntament de Reus i POLICIA LOCAL així com POLICIA NACIONAL.

El advocat titular va ser especialitzant-se en portar temes cada vegada més difícils i complexos: PERÒ AIXÒ NO VOL DIR QUE NO PUGUIN RESOLDRE'S, tot el contrari, no hi tema ni difícil ni impossible: estudiant-I treballant-TROBEM SEMPRE LA SOLUCIÓ.

A poc a poc es van anar incorporant joves advocats sortits de l'ESCOLA DE PRÀCTICA JURÍDICA (de la qual el Sr. DAVID PEÑA I NOFUENTES és tutor de pràctiques) o UNIVERSITAT DE DRET DE TARRAGONA (de la qual és també tutor de pràctiques).

DAVID PEÑA I NOFUENTES és un professional a qui li agrada ajudar als seus clients i també a joves i futurs advocats, encara que és també molt sincer, i quan veu que algú no té aptituds per a aquest complex treball, l'avisa.

En l'actualitat DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS realitza una defensa i assessorament en la totalitat de les branques del Dret, dirigit el DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS pel propi Sr. DAVID PEÑA I NOFUENTES.

Des de sempre PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS treballa amb un equip humà d´advocats especialistes i assessors per ajudar en la defensa dels drets dels ciutadans, i també en l´assessorament dels drets dels ciutadans.

El Sr. David Peña I Nofuentes. Llicenciat en Dret per la Universitat Rovira I Virgili de Tarragona (1993-1998). Doctorant en Dret Penal (Dret Criminal) per la Universidat Rovira I Virgili de Tarragona (1999-2001). En 2001 va defensar la tesina "Autoria i participació en els delictes societaris" obtenint "Cum Laude" del tribunal. a A partir de llavors s'ha especialitzat en els delictes societaris i delinqüència de coll blanc, i ha escrit diversos articles sobre la matèria. En l'actualitat prepara la tesi doctoral en Delictes societaris en la mateixa URV (pendent de trasllat a una altra Universitat). Col·legiat 708 de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Reus el 15 de juliol de 1998.

Des del mes de juliol de 1998 i fins el 5 de Gener del 2000, el Sr David Peña I Nofuentes va estar adscrit al despatx del Doctor en Dret D. Javier Ignacio Prieto Rodríguez, qui va inculcar una gran disciplina de treball i uns valors humans i professionals per sobre de la mitjana. La tarda / nit del 5 de Gener de 2000, es va fundar DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS, si bé durant el 2000 l'advocat especialista en Dret Mercantil (Dret de l'empresa) Sr. Manuel Torrents I Pedrola va compartir despatx durant aquest curs judicial previ a seva jubilació.

Aquest advocat va transmetre la saviesa pròpia d'un advocat expert en Dret Mercantil, així com una gran capacitat d'anàlisi en relació amb el món empresarial. D'aquí va néixer la passió del Sr. David Peña I Nofuentes pel món del Dret Penal (Dret Criminal) de l'empresa i els delictes societaris.

 A partir de juny de 2007 el bufet es va transformar en: PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS SLP Les branques del Dret preferents de treball del Sr. David Peña I Nofuentes: Dret Penal (Dret Criminal); defensa i acusació en tot tipus de procediment: faltes, abreujat, ràpid, jurat o Jutjat de Menors, Dret Penitenciari, Dret Matrimonial i Familiar.

El Sr. PEÑA I NOFUENTES és advocat especialista en la defensa dels drets dels ciutadans, principalment en Dret Penal (Dret Criminal), Dret Penitenciari, així com Dret de Família. Altres advocats col·laboradors al nostre bufet atresoren grans capacitats professionals per a la defensa en tot tipus de procediment, salvaguardant els drets dels ciutadans que es troben immersos en qualsevol tipus de litigi.

Durant l´any 2015 el Sr. Peña i Nofuentes mostra una ferma oposició a la Junta del Col·legi d'Advocats de Reus, la qual havia patit episodis de negligència presentant amb recàrrec el pagament d'impostos i tributs col·legials, i durant una dura campanya electoral per intentar democratitzar aquest petit col·legi professional, es van generar tensions que van provocar que el Sr. Peña i Nofuentes voluntàriament deixi de ser col·legiat a Reus, per passar a ser de Barcelona (45.811) i de Madrid (134.466). És a dir, la personalitat del Sr. Peña i Nofuentes li provoca fins i tot qüestionar la negligent gestió col·legial (documentat clarament) i davant de l´amiguisme del col·legi professional propi d´un municipi petit, com és Reus, no es va poder fer una tasca de millora i autocrítica.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca